Wijnaldum trefzeker bij ruime oefenzege Liverpool op Napoli

wijnal

Georginio Wijnaldum heeft Liverpool aan een ruime overwinning geholpen in een oefenwedstrijd tegen Napoli. De Oranje-international maakte het tweede doelpunt voor de Engelsen in het met 5-0 gewonnen duel in Dublin. Liverpool stond binnen negen minuten al met 2-0 voor. James Milner opende in de vierde minuut de score en leverde even later de voorzet waaruit Wijnaldum raak kopte.

Na een klein uur spelen voerde Mohamed Salah de score verder op en ruim een kwartier voor tijd maakte invaller Daniel Sturridge de vierde treffer. De eveneens ingevallen Alberto Moreno zorgde kort daarna voor het slotakkoord. Wijnaldum speelde iets meer dan een uur mee bij Liverpool. Alleen Virgil van Dijk en doelman Allison, die zijn debuut maakte, kwamen de hele wedstrijd in actie voor de ploeg van manager Jürgen Klopp.(NU)…[+]